KODINGROM

Ved å utstyre Module med et skrivebord, skjermer og en PC-dockingstasjon, kan du skape et rolig arbeidsrom for dine programmerere, slik at de kan fordype seg i sine prosjektoppgaver i fred og ro. Ingen forstyrrende lyder utenfra, ingen spørsmål underveis eller andre forstyrrende faktorer – kun et kodingrom, en programmerer og C, C#, C++, Java, JavaSript, Scala og Python.

Lydisolasjonen i Module-kodingrom stenger ut kontorlydene og visuelle stimuli, slik at møtedeltakerne kan konsentrere seg fullt ut om sin jobb. Samtidig holder det teknisk avanserte ventilasjonssystemet inneluften frisk og den indirekte belysningen gir ikke reflekser på skjermen.

Module-kodingrom byr på optimale forhold for et vellykket arbeid: I kodingrommet blir ideer og planer forvandlet til koding i en håndvending, og løsningene forsvinner ikke fra hodet på grunn av avbrytelser og støy fra omgivelser.

Antall personer:
1

Eksempler på bruksmiljøer:
Åpne kontorlandskap, multifunksjonelle kontor, skoler

Skreddersy ditt kodingrom med Module Duo

Den effektive ventilasjonen i lydisolerte Module Duo sammen med indirekte belysning uten reflekser, danner en flott ramme om effektivt arbeid.