Bruksformål

Module Solo, Duo og Team tilbyr alle et lydisolert og trivelig miljø, hvor det er lett å konsentrere seg om arbeidsoppgaver. Velg til slutt møblering som passer til rommets bruksformål og skap en helt optimal ramme for vellykket jobbing.

Module-rom egner seg til hvilket som helst bruksformål der det kreves arbeidsro, stillhet og privatliv. Her har du noen eksempler på Module-varianter.

Telefonboks

Module stenger ute alle forstyrrende lyder i åpne kontorlandskap samt i lobbyer og skaper dermed en helt perfekt ramme om din telefonsamtale. Dine arbeidskolleger kan ikke forstyrre deg, og du behøver ikke å bekymre deg for at du forstyrrer dem: det er ikke mulig å høre lyder utenfra i Module, og lydene slipper heller ikke ut av rommet.

LES MER

Arbeidsrom

Stig inn i et Module-rom og steng ut alle forstyrrende kontorlyder. I Module-rom kan du konsentrere deg om arbeidet i fred og ro, og du får gjort unna alle dine hasteoppgaver – effektivt og uten avbrudd.

LES MER

Møterom

Module-møterom er en lett og rask løsning for å øke møtekapasiteten i et kontor. Module-rommet som egner seg for 1-4 personer om gangen, er også lett å flytte fra et sted til et annet ved hjelp av en palletruck, noe som bidrar til mer fleksibilitet i kontoret. Det er lett å tilpasse møterommet til eksisterende romløsning ved å velge flotte møteromsmøbler eller til og med avslappende lenestoler.

LES MER

Samtalerom

Module, et par lenestoler og et lite bord skaper en fin møteplass uten unødvendige forstyrrelser på arbeidsplassen. I det lydisolerte samtalerommet er det lett å konsentrere seg om en videokonferanse eller brainstorming med en kollega – og dine andre kolleger vil ikke bli forstyrret av lyder fra ditt møte i Module-rommet.

LES MER

Hvilerom

Utstyr Module med en lenestol, sovesofa eller hengekøye og skap et flott miljø hvor du kan lade dine egne batterier når du trenger å tilføre ekstra energi til arbeidsdagen.

LES MER

Kodingrom

Ved å utstyre Module med et skrivebord, skjermer og en PC-dockingstasjon, kan du skape et rolig arbeidsrom for dine programmerere, slik at de kan fordype seg i sine prosjektoppgaver i fred og ro. Ingen forstyrrende lyder utenfra, ingen spørsmål underveis eller andre forstyrrende faktorer – kun et kodingrom, en programmerer og C, C#, C++, Java, JavaSript, Scala og Python.

LES MER

Skreddersy ditt eget Module-rom

I og med at alle Module-rom kan skreddersys, kan du planlegge ditt stillerom etter individuelle bruksformål. Med vegger uten vinduer kan du maksimere privatlivet, og ved hjelp av glassvegger kan du skape et stort og lyst arbeidsrom.

Velg rommets størrelse, konstruksjon, inn- og utvendige farger og møblement ved hjelp av vårt designverktøy .