TELEFONBOKS

Module stenger ute alle forstyrrende lyder i åpne kontorlandskap samt i lobbyer og skaper dermed en helt perfekt ramme om din telefonsamtale. Dine arbeidskolleger kan ikke forstyrre deg, og du behøver ikke å bekymre deg for at du forstyrrer dem: det er ikke mulig å høre lyder utenfra i Module, og lydene slipper heller ikke ut av rommet.

Module-telefonboks er et lydisolert rom designet for effektiv jobbing. Den forbedrer arbeidsroen på arbeidsplassen ved å tilføre et arbeidsmiljø som er laget med tanke på telefonsamtaler og videokonferanser. I telefonboksen er det lett å konsentrere seg om kun det som er vesentlig.

Telefonkboksen sørger for at private samtaler forblir private inne i boksen samtidig som den sørger for at arbeidsro utenfor boksen opprettholdes. Effektiv jobbing – både i telefonboksen og i omgivelsene rundt den.

Antall personer:
1

Eksempler på bruksmiljøer:
Åpne kontorlandskap, multifunksjonelle kontor, co-working-rom, lobbyer, offentlige lokaler, sykehus, fabrikker, skoler

Skreddersy din egen telefonboks med Module Solo

I Module Solo kan du arbeide effektivt. Uansett om det dreier seg om en telefonsamtale, et Skype-møte, en problemløsningsoppgave eller et skriveoppdrag, skaper Module Solo en god ramme om et vellykket arbeid.