PRIMING SUCCESS

Med Module vil du lykkes i et moderne arbeidsmiljø. Vi skaper rom til effektivt arbeid, samarbeid og konsentrasjon ved å forene finsk design, høy teknisk kompetanse og flere tiårs erfaring i å bygge arbeidsmiljøer.

We Create Future-Proof Office Solutions

Arbeidsmiljøet bør ta hensyn til medarbeidernes behov

Dårlig arbeidsro, konsentrasjonsvansker og mangel på privatliv er dessverre hverdagen på mange arbeidsplasser. Jo mer åpent lokalet er, desto større er disse utfordringene.

Avbrudd i arbeidet, uansett årsak, svekker arbeidseffektiviteten betydelig.  Undersøkelser viser at det tar cirka 15 minutter å gjenvinne samme konsentrasjonsnivå etter et avbrudd i arbeidet. I åpent kontorlandskap mister man i snitt tre timers arbeidseffektivitet pr. uke pr. ansatt – dvs. 12 timer i måneden og nesten en måned i året på grunn av avbrudd.

Foruten avbrudd er en oppstykket hverdag typisk for moderne arbeidsformer. I løpet av arbeidsdagen har man som oftest kun begrensede muligheter til å fokusere på arbeid, fordi dagene fylles av møter, hastverk og stress og uendelig lange «å gjøre»-lister.

Arbeidsoppgaver skal ofte håndteres effektivt og raskt i løpet av korte perioder mellom møtene. Derfor er det behov for rom som gjør det mulig å konsentrere seg om arbeidet nettopp i disse kritiske tidsperiodene.

Module-rom er designet for effektivt arbeid – om det nå gjelder en telefonsamtale, et møte eller en viktig arbeidsoppgave.

We Empower Successful Work Communities


Module skaper forutsetninger for et vellykket arbeid

Module skaper et trivelig og behagelig arbeidsmiljø for effektiv jobbing selv i det mest hektiske miljøet.

Det lydisolerte Module-rommet er utstyrt med effektiv ventilasjon og behagelig akustikk som sammen med belysningen byr på optimale forhold for konsentrert arbeid – uten at man behøver å uroe seg over avbrudd eller å forstyrre andre rundt seg.

Module forener finsk design og flere tiårs erfaring i teknisk design og utvikling av arbeidsmiljøer.  Resultatet er et miljø som muliggjør effektivt arbeid, samarbeid og konsentrasjon og skaper optimale forhold for å lykkes i dagens arbeidsliv.

Vil du forbedre ditt eget arbeidsmiljø?

Module skaper rammer for at ditt arbeidsfellesskap blir vellykket. Last ned presentasjonen som

– lar deg bestemme utfordringene i ditt arbeidsmiljø
– gir deg tips om rom for å løse utfordringer
– øker din bevissthet om mulighetene som Module-rommene tilbyr for ditt arbeidsfellesskap

Module Collection

Solo

Privatliv og arbeidsro til telefonsamtaler.

LES MER

Duo

Arbeidsro til oppgaver som krever konsentrasjon, til arbeid med en kollega eller til videokonferanser.

LES MER

Team

Møterom med effektiv lydisolasjon for 2-4 deltakere.

LES MER

Designer Spotlight

Module-rom er svaret på det moderne arbeidslivets utfordringer. Module skaper en hyggelig og behagelig sone hvor det er lett å konsentrere seg om det som er viktig og få arbeidet gjort midt i et hektisk og urolig miljø.

”En hektisk hverdag og et urolig arbeidsmiljø kan lett føre til en kaotisk arbeidssituasjon. Jeg tror at brukere av Module kan konsentrere seg om arbeidet i disse rommene og oppleve at de lykkes i sitt arbeid også midt opp i all stresset,” sier den prisbelønte interiørarkitekten Esa Vesmanen som designet Module-kolleksjonen.

ARTIKLER

Få til bedre arbeidsro: Ha tidsstyring og arbeidsmiljø i orden
Felles kjøreregler på kontoret – en enkel vei til effektivitet og trivsel på arbeid
Kunnskapsarbeid i støyende omgivelser tærer på effektivitet og trivsel
Multifunksjonskontor sparer på rom, penger og nerver – tips for planlegging